Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

PalvelutKlassinen hieronta

Maailman vanhimpiin hoitomenetelmiin kuuluva hieronta, on hoitotarkoituksessa suoritettavaa pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, pusertelujen, ravistelujen ja erilaisten taputusten muodossa.

hierontaNyky-yhteiskunnassa kun liikkuminen on vähentynyt ruumiillisen työn vähenemisen ohella, ihmiset eivät enää käytä lihaksiaan. Tästä on seurauksena lihasjännitystä. Liike on joka tapauksessa lääkettä lihaksille! Hieronta on osa lihashuoltoa venyttelyn ohella. Hieronta vaikuttaa kudoksiin vilkastuttamalla aineenvaihduntaa, jolloin lihasjännitykset helpottavat ja kipu lievittyy. Lihasten kimmoisuus ja joustavuus lisääntyy, josta seuraa parantunut suorituskyky. Hieronnalla saavutetaan lihasten paikallinen rentous.

Hieronta on luonnollinen tapa hoitaa stressiä. Hoitamalla itseäsi ja kehoasi nautit arjesta enemmän!

Kuntosaliohjelmat

Lihasvoimaa tarvitaan joka päivä kotona, työpaikalla ja harrastuksissa. Tasapainoisella lihasvoimalla saavutat ryhdikkyyttä. Kuntosaliharjoittelu auttaa myös painonhallinnassa ja antaa energiaa arkipäivän askareisiin. Kun tiedät miten harjoitella, kuntosaliharjoittelu tuntuu mielekkäältä.

Tehdään yhdessä tavoitteisiisi ja lähtötasoosi pohjautuva ohjelma, jota on helppo lähteä toteuttamaan!

Kahvakuula harjoittelu

Kahvakuulailu on monipuolista liikuntaa, jota voi tehdä sisällä ja ulkona. Kuulailu onnistuu vedessä, lumessa, hiekalla ja nurmikolla, minne ikinä haluatkin kuulan viedä mukanasi. Lihaskunnon lisäksi kahvakuulailu kehittää kehonhallintaa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Harjoittelu onnistuu kotona, kahvakuulan lisäksi tarvitset ohjeet miten tehdä liikkeet oikein ja turvallisesti.

Tehdään yhdessä mielekäs ja tavoitteellinen ohjelma.

Hierontapalvelu Elina Lietzén, Korvenojantie 114, 25340 KANUNKI, Puh. 0442598277, posti(a)hierontapalveluelinalietzen.fi

  näytä normaaliversio » Ylös